Iduna Weekend

Dit weekend was een echt Iduna weekend. Na de repetitie van vrijdag volgde op zaterdag de Iduna Reunie in Den Haag.

20051112-vogel

Vorig jaar stopten Bea en Dymphi bij het orkest. We hadden toen afgesproken dat we een keer naar Dymphi in Den Haag zouden gaan voor een reunie. En dit weekend was het zover.
Na een kleine omweg kwamen we rond de middag aan. Na een lekkere boterham en nog lekkerder stuk taart vertrokken we met de tram richting Tuindorp. Vanaf daar was het een heerlijke wandeling naar Scheveningen.
Met de ruisende golven, de stralende zon en natuurlijk de (ex)Iduna-muzikanten werd het een enorm relaxte middag. Al pratend en wandelend kwamen we uit bij de boulevard van Scheveningen voor een welverdiende hete chocolademelk met slagroom.

20051112-strand

Tegen de avond ging het met de tram weer terug naar Dymphi waar we genoten hebben van een lekkere avondmaaltijd.

20051112-eten

Dat we daarna op de terugweg naar limburg nog een auto voor ons een 180 graden schuiver zagen maken op de snelweg was nog wel even schrikken, maar gelukkig verpestte dat onze stemming niet al te veel.

En vandaag, zondag, was er de lang verwachte vergadering over de verwachtingen en toekomst van het orkest. Het was een eerlijk en open gesprek en ik ben erg tevreden over het resultaat. Iedereen lijkt met wat eigen variaties toch allemaal met de neus in dezelfde richting te staan. En dat is toch wel erg fijn.