Formule 1 Team Manager 2005

Met nog een zwaar hoofd van het feestje gisteravond bij Frank toch maar vroeg voor de TV gaan zitten:

de laatste race van het Formule 1 seizoen werd gereden en het was nog spannend in de ranglijsten van de Formule 1 Team Manager Competitie 2005.

Nu de race gereden is zijn de winnaars van de competitie bekend:

Sven is verdiend eerste geworden. Voornamelijk door zijn perfecte keuze om aan de start van het seizoen Alonso en een McLaren chassis in zijn team te zetten.

Leonie had ook vanaf het begin Alonso waardoor ze genoeg salaris binnen haalde om ook vroeg in het seizoen al naar de betere onderdelen te kunnen wisselen. Na een wat minder seizoen vorig jaar heeft Leonie deze keer een mooie tweede plaats behaald.

Ruim achter Leonie was het voor de race nog onduidelijk wie er derde ging worden. Met ‘dank’ aan Montoya die deze keer over een putdeksel reed en daarmee zijn wagen vernielde was het Ingmar die meer punten binnen haalde dan Ralph en dus derde werd.

 

 

Van harte gefeliciteerd aan de winnaars van dit seizoen. En alle deelnemers bedankt voor het meedoen. Door de competitie kijk ik met nog meer plezier naar de races dus ik hoop dat iedereen volgend jaar weer mee wil doen.