Relaxed op reis langs 6 landen

Het heeft een hele tijd geduurd voordat ik weer iets hier geschreven heb. Van die periode ben ik op vakantie geweest en daarvoor was er eigenlijk niet zo veel te vertellen. Het was gewoon razend druk op het werk. Mijn vakantie was in ieder geval erg relaxed! Na inscheping in Kopenhagen hebben we in 10 dagen tijd 6 verschillende landen bezocht. Je zou denken dat dat vermoeiend is, maar eigenlijk hoef je niet te reizen. Je gaat aan boord en je ‘hotel’ verplaatst zich gewoon naar de volgende plaats. En ondertussen ga je sporten, wandelen, boekje lezen, eten, drinken of laat je je entertainen door de mensen aan boord (er waren bands op verschillende podia, allerlei activiteiten zoals servet vouwen, whisky proeven en kunstveilingen)

Aan wal hebben we voornamelijk halve dagen excursies gedaan of zijn op eigen houtje maximaal 4 uur weg geweest. En daarna weer relaxed met de beentjes hoog op het zonnedek 🙂

Gisteren hebben we trouwens weer voor het eerst repetitie gehad na de zomervakantie. Ik kon het nog! Daar gaan we ons nu echt voorbereiden voor een optreden samen met een koor uit Veldhoven.

Tot slot wil ik nog even melden dat ik tegenwoordig ook vaak op Facebook te vinden. Wil je dus vrijwel meteen weten waar ik me druk over maak, zoek me daar dan maar op.