Fitness

Een tijdje terug hebben Hilde en ik besloten om samen te gaan sporten. Maar omdat we nog een hele drukke agenda hadden zouden we dat pas na onze vakanties gaan doen.
Zo gezegd, zo gedaan. Afgelopen vrijdag zijn we naar de twee fitness-centra gegaan die het dichtst (wat een raar woord is dat!) bij waren en die ook groepslessen geven. Na een rondleiding door beide centra hadden we beide een andere voorkeur 🙂
Ik wil aan de apparaten hangen/trekken/duwen en die hebben ze in beide centra. En de groepslessen die Hilde wil, waren bij de tweede duidelijk beter dan bij de eerste.

Conclusie : Het wordt de tweede fitness die we bezocht hebben.
Nu nog even inschrijven en dan gaan we samen-maar-toch-niet-helemaal-samen sporten! We gaan samen heen en terug. En drinken na afloop natuurlijk nog even een drankje samen, maar we gaan ieder een eigen activiteit doen.
Omdat we samen gaan sporten moeten we de ander bellen als we niet gaan. En dat is waarschijnlijk precies genoeg om toch te gaan. De geoorloofde redenen om af te zeggen hebben we zelfs al besproken. Iedere andere ‘smoes’ wordt niet geaccepteerd!!