Erin Condren Life planner

Tadaaaaaaa, dit is het pakketje wat laatst bezorgd werd : mijn Erin Condren Life planner.
logo

Ik had al een tijdje geleden via YouTube en Facebook deze planner gezien en ik vond hem ontzettend mooi. Het is eigenlijk een agenda, notitieblok, dagboek, verjaardagskalender, planner in één. En omdat ik best wel een knutselaar ben heb je ook lekker veel ruimte om stickers/washi tape te plakken zodat het allemaal nog kleuriger wordt!

Op dit moment gebruik ik de planner als agenda voor zowel mijn werk als prive afspraken. Ik zet todo dingen die ik niet mag vergeten erin (brood bakken, pizzadeeg maken) en ik plan er mijn maaltijden in (wat eet ik ‘s avonds) zodat een boodschappenlijstje maken een stuk makkelijk wordt. Verder staan er wat lijstjes in (voor/tegens Maastricht/Nijmegen, wensenlijstje) en natuurlijk de verjaardagskalender.

De planner wordt trouwens op maat voor je gemaakt. Je kunt je eigen voorkant kiezen en bepaald zelf de tekst die erop komt (of een foto). Je kunt kiezen voor een 12 maanden planner of een 18 maanden planner EN je kiest met welke maand je wilt beginnen. Je krijgt een groot aantal stickers voor verjaardagen etc, maar je kunt ook je eigen stickers bijbestellen.

Kijk anders even naar het filmpje op hun website :

 

En al overtuigd?? Je kunt natuurlijk altijd even wachten tot je mij ziet om de planner in het echt te bekijken, want ik denk dat ik voortaan niet meer zonder de planner van huis ga. Maar mocht je nu al willen rondneuzen op de site: klik op <<deze link>> en meld jezelf aan. Dan krijg je een welkomstbonus van $10 die je meteen kunt gebruiken.

22 comments on “Erin Condren Life planner

  1. Hoi,

    Vraagje:overweeg ook zo’n agenda te bestellen. Maar vroeg me af of jij weet hoe lang het duurde voordat je hem had(levertijd)? En hoe hoog de verzendkosten/invoerrechten waren?
    Thanks alvast, alina

  2. Hoi Alina,

    Ik geloof dat het 3-4 weken duurde en dat ik achteraf nog zo’n 20 euro douane kosten had.
    Inmiddels gebruik ik deze agenda trouwens niet meer. Ik vind hem nog steeds erg mooi, maar ik vond mezelf teveel gedwongen in de Erin Condren plan-manier. Inmiddels heb ik een Filofax Clipbook met een zelfgemaakte agenda inhoud.

    Groetjes,
    Ingrid

  3. bedankt voor je reactie.
    ga nu maar de organizing agenda kopen (zie bol) en die proberen. dat andere wordt me te prijzig!!

  4. Ik heb de planner gisteren besteld, prijzig maar wat een gaaf ding! Mooi cadeau voor 5-12. Je zegt dat je achteraf nog 20 euro douanekosten had, bedoel je dan de shipping van 39.95? Of komt er straks nog een rekening die ik niet verwacht? Was totaal nu 86 dollar ofzo, vond het wel genoeg :-))

  5. Dankje! Weet je of het dan 6 of 21% is, als jij 20euro moest betalen, was het of een grotere bestelling of 21%. Maar ik neem aan dat het onder boeken valt of niet?

    Grt claudia

  6. Prijzig of niet, ik kon de life planner van Erin Condren niet weerstaan en heb er dus gisteren een besteld. Wordt als het goed is eind volgende week verstuurd, dus hopelijk over ruim twee weken binnen. Dit is voor het eerst dat ik terug ga van digitaal plannen, naar plannen op papier (wat toch op een of andere manier beter landt in m’n hoofd). Ben benieuwd of het bevalt.

    • Plannen op papier werkt voor mij ook veel beter dan digitaal. Even een afspraak inplannen werkt ook veel makkelijker omdat je makkelijk bladert door de weken en meteen al je afspraken ziet.
      Ik hoop voor je dat de Erin Condren je bevalt want het is echt een mooie planner. Het was alleen niet mijn manier van plannen en daarom gebruik ik ‘m niet meer.

  7. Beste Ingrid,
    Super mooie planner en ik denk er echt over na voor 2016 😉 of misschien nu al. Vraag over de indeling. Ik zie een maandoverzicht op jouw foto, maar zit er ook op twee pagina’s een week overzicht in? Per dag schrijf ik nogal wat weg en dan ik zo’n hokje, voor een dag, op het maandoverzicht wel erg klein. Gr. Ilse

    • Hoi Ilse,

      na het maandoverzicht krijg je de weekoverzichten. De dagen staan daar als kolommen en deze kolommen zijn ingedeeld in 3 vakken: ochtend, middag, avond.

      Dat is meteen de reden waarom ik deze planner nu niet meer gebruik. Door de kolommen heb je eigenlijk nog steeds maar weinig plaats om te schrijven en ik plan niet in 3 dagdelen.

  8. Dank je wel Ingrid. Zou het lukken om een foto te plaatsen bij je blog vd weekindeling? Gr. Ilse

    • Hoi Ilse,

      Ik heb deze planner weggegooid, dus ik kan er geen foto meer van maken. Bekijk anders het filmpje, daar zie je de weekindeling.

  9. Pingback: Erin Condren notebook | Ingcrediblog

  10. Tot en met 25 oktober 2015 is er een grote kortingsactie : met de code FRIENDS25 krijg je maar liefst 25% korting!!

  11. De komende 48 uur (het kan inmiddels een paar uur minder zijn) krijg je 15% korting met de code ‘G15FORYOU’.