Houdoe en welkom

En hele tijd geleden kregen we een brief van OnsBrabantNet (waar we vast bellen, internet en tv van afnemen). Ze gingen stoppen.

KPN zou de service overnemen en daarvoor zou er een monteur langskomen die alles netjes opnieuw kwam aansluiten. De afspraak hiervoor werd gemaakt: 27 december tussen 8 en 10 uur. De werkzaamheden zouden ongeveer 2 uur gaan duren.

En dus zitten Peter en ik al vanaf 7:45 klaar. Volgens het laatste berichtje kwam de monteur dus ergens tussen 8 en 10 maar de werkzaamheden konden ook tot na 10 uur duren.

Het is inmiddels 9:55 dus de monteur moet nu toch echt gaan opschieten!

Het staat inderdaad in het bericht dat ze later kunnen komen maar ik verwacht dat als ik een afspraak maak aan het begin van een werkdag dat ze dan ook op tijd aanwezig zijn. Het feit dat wij al 2 uur zitten te wachten vind ik gewoon respectloos. Geef dan als KPN niet de mogelijkheid om zo vroeg een afspraak in te plannen als je toch weet dat de monteur pas laat kan beginnen!

Ik mag hopen dat de installatie straks vlekkeloos verloopt want dit zijn bij mij al minpunten KPN!

[Update] Het is inmiddels 13:00 uur en de monteur is nog steeds niet geweest! Rond half 11 had ik iemand van KPN op de chat en deze persoon vertelde me dat als de monteur om 11:00 nog niet geweest was ik gerust andere dingen kon gaan doen. Er zou contact opgenomen worden om een nieuwe afspraak te maken.
Nou jaaaaa zeg!! Dat hadden ze gisteren toch ook al geweten dat er vandaag niemand zou komen! Het is dat ik vandaag vakantie heb, maar ik ben echt niet van plan om nu nog vrij te gaan nemen om te gaan wachten of er die dag dan wel een monteur gaat komen.

One comment on “Houdoe en welkom

  1. We hebben gisteren een voicemail gekregen dat de afspraak werd verplaatst naar een maand later. Geen verklaring of verontschuldiging. Gewoon: uw afspraak is verzet naar 22 januari.
    Daar ben ik niet mee akkoord gegaan. Als ik niet thuis was geweest had ik voorrijkosten moeten betalen. Dus ik ga zeker geen kosten maken (lees: vrij nemen). Dus ik heb ze opgebeld en 1 datum en tijd gegeven wanneer ze mogen komen.