BI training

Sinds gisteravond ben ik in een hotel in Amsterdam omdat ik vandaag begonnen ben aan een 5-daagse training in Amstelveen.

Omdat 5 ochtenden om 8:30 in Amstelveen zijn niet te doen is vanuit het zuiden heb ik van mijn manager toestemming gekregen om een hotel te boeken. Mijn collega die dezelfde training doet heeft ook een kamer geboekt en slaapt nu 5 kamers verderop. We hebben bewust hetzelfde hotel gedaan zodat we ‘s avonds samen ergens kunnen gaan eten wat veel gezelliger is dan in je eentje wachten totdat je eten bezorgd wordt.

De training is trouwens een Microsoft BI (Business Intelligence) Fasttrack training waarbij 2 5-daagse trainingen in 5 dagen gepropt zijn. De eerste dag zit erop en het valt me niet tegen! Omdat ik al wat ervaring heb in mijn huidige project is niet alles nieuw waardoor het makkelijker op te nemen is en de docent brengt de stof ook niet al te saai waardoor ik tot nu toe nog geen ‘indut-moment’ heb gehad.
Mogelijk wordt dat de komende dagen nog anders, alhoewel dat mee kan vallen nu ik niet zoveel tijd hoef te reizen zodat ik ook genoeg eigen tijd overhou en ‘s nachts voldoende uren kan slapen.